Doke vs Povodne 2024

Milí zákazníci,

už všetci viete, aká voda sa prehnala Jeseníkmi. Dostala sa aj do miest, kde sme to vôbec nečakali. Našťastie sme stihli zareagovať a všetky zásoby z expedičného aj materiálového skladu sme na poslednú chvíľu zdvihli od zeme a zachránili. Iní také šťastie nemali...

Bohužiaľ, miesto, kde sme my, pár ľudí v kancelárii, nie je Doke. Za Doke stojí stovka skvelých žien z celého regiónu, ktoré s láskou a z tepla domova pletú, háčkujú a šijú čiapky. Teraz bojujú, aby vôbec zachránili svoje domovy. Aktuálne sme bez elektriny, vody aj plynu. Signál je veľmi slabý a ani internet nefunguje. Je veľmi ťažké spojiť sa so všetkými, aby sme zistili bližšie informácie, čo veľmi ovplyvňuje aj naše výrobné plány, ktoré budeme riešiť postupne deň po dni.

Chcela by som vám veľmi poďakovať za vašu podporu a za každú jednu objednávku, ktorú u nás v tomto čase urobíte, a poprosiť o zhovievavosť. Hneď ako nám pôjde elektrina, okamžite sa pustíme do vybavovania všetkých objednávok, aby ste svoju Doke čiapku dostali čo najskôr a nemrzli.

Ďakujem,
Petra z Doke.