S Doke na cestách

Dobrodružstvo s našou módu

Cestovanie je pre nás vášňou, či už sa vydávame objavovať nové kúty sveta, alebo sa túlame po krásnych českých horách. Na našich výpravách nás samozrejme sprevádza naša obľúbená kolekcia od Doke, ktorá nielen skvele vyzerá, ale tiež odoláva akejkoľvek výzve. Poďte sa s nami pozrieť, kam všade sme sa s produktami Doke vybrali!

Od mora po hory: Naše letné šaty v akcii

Naše šaty z organickej bavlny vás prekvapia ľahkosťou a priedušnosťou, vďaka ktorej sú ideálnym spoločníkom aj na cestu k moru. Naša prvá zastávka: slnkom zalitá pláž, kde vlny šplouchaly o breh.

Blog na cestách  (2)

Čelenka ako nevyhnutný doplnok na vrcholoch hôr

Keď vyrážame do hôr, nechýba v našom batohu funkčná čelenka. Vďaka príjemnému materiálu a odolnosti proti vetru je ideálna pre náročnejšie túry. Tentoraz sme sa vybrali na výšľap do Jeseníkov, kde nás čakal nádherný výhľad z vrcholu hôr. Na fotke môžete vidieť, ako čelenka skvele ladí s naším outdoorovým outfitom a zároveň nás chráni pred vetrom.

Mestská elegancia s naším tričkom

Z hôr sme sa vrátili späť do mesta, kde sme testovali, ako pohodlné sú naše tričká pri prechádzkach mestskými uličkami. Či už sa prechádzate po historických pamiatkach alebo si užívate popoludňajšiu kávu na terase, naše tričko z organickej bavlny vás udrží svieži po celý deň.

Na túre s našimi ponožkami

Pri dlhých túrach je nevyhnutné mať kvalitné vybavenie – a to platí aj pre ponožky! Naše Doke ponožky sú vyrobené tak, aby poskytovali pohodlie, priedušnosť a odolnosť aj pri náročných outdoorových aktivitách. Prechádzali sme krásnou českou prírodou a užívali si každý krok.

Inšpirácia na vaše cesty

Na cestách nás vždy sprevádzajú nielen naše výrobky, ale aj vášeň pre udržateľnosť a lokálnu výrobu. Či už sa vydáte kamkoľvek, veríme, že vás naše produkty podržia – na horách, v meste aj pri mori. Chcete sa s nami podeliť o svoje vlastné Doke zážitky z ciest? Označte nás na sociálnych sieťach s hashtagom #DokeNaCestach, radi vaše príbehy zdieľame.

Ďakujeme, že ste s nami, Váš Doke